Σεμινάριο δημοσιογράφων για την κάλυψη θεμάτων της ΕΕ και των ευρωπαϊκών εκλογών στην ΕΣΗΕΜ-Θ

Το Εργαστήριο Ειρηνευτικής Δημοσιογραφίας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Έδρα Jean Monnet για τη Δημοσιογραφία της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης έχουν αναλάβει, μέσω του προγράμματος #pressEU_NextGen, την υλοποίηση μιας σειράς δράσεων, που εντάσσονται στην επικοινωνιακή καμπάνια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις επικείμενες εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα: «Εκπαίδευση Δημοσιογράφων στην κάλυψη θεμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του 2019». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 και ώρες 15.30-18.00, στην αίθουσα συνεδρίων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), Στρατηγού Καλλάρη 5, 3ος όροφος. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές δημοσιογραφίας και δημοσιογράφους, που καλύπτουν θέματα ευρωπαϊκού και διεθνούς χαρακτήρα. Σκοπός είναι η πληροφόρηση για καίρια ζητήματα και θέματα που αφορούν στην κάλυψη των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι απαραίτητη η εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο: 
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScvoLb_wlnBSlJxoN…/viewform

Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Scroll to Top