Ανακοίνωση συνεδρίου «Influencers Hub Ukraine Conference»

Τo Digital Communication Network, το DCN SEE Hub, το Digital Communication Network και το World Learning διοργανώνουν το συνέδριο «Influencers Hub Ukraine Conference» το οποίο θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου του 2021, στις 17:00 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας).

Στο εν λόγω event μεταξύ άλλων, θα συμμετέχει ως ομιλητής ο επικεφαλής του DCN Global και Αν. Καθηγητής του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, ΑΠΘ, κύριος Νίκος Παναγιώτου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα συγκεντρώσει διοργανωτές, υπεύθυνους χάραξης πολιτικών, δημοσιογράφους, ακτιβιστές, νέους εκπροσώπους των μέσων επικοινωνίας και influencers, προκειμένου να συζητήσουν και να αναλύσουν τον κόσμο μετά την πανδημία ενώ θα διερευνήσουν νέους τρόπους με τους οποίους μπορούν να ακούγονται οι φωνές μας.

Το Influencers Hub Ukraine είναι ένα εγχείρημα που στοχεύει να αποτελέσει σημείο συνεργασίας μεταξύ εξεχόντων φωνών του ψηφιακού χώρου στην Ουκρανία μέσω μίας σειράς πρωτοβουλιών, όπως διαδικτυακά σεμινάρια και εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, το Influencers Hub Ukraine θα υποστηρίξει τη δημιουργία καινοτόμων ιδεών και έργων που σχετίζονται με τον ψηφιακό χώρο, με κοινό  τόσο από την Ουκρανία όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο, με τις σχετικές συζητήσεις να πραγματοποιούνται στα αγγλικά και στα ουκρανικά.

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: https://influencershub.org/conference/

Scroll to Top