Ανακοινώσεις: Webinars «Building cross-sectoral partnerships and alliances in the digital space?», «Understanding Blockchain» & «Mobile Journalism: The MoJo of Truth, Engagement and Impact»

Webinar: «Building cross-sectoral partnerships and alliances in the digital space?»

To DCN SE Hub, το Digital Communication Network και το World Learning με την υποστήριξη του U.S Agency for Global Media, διοργανώνουν το webinar «Building cross-sectoral partnerships and alliances in the digital space?» το οποίο θα λάβει χώρα στις 2 Ιουνίου του 2020 στις 17:00 (Ώρα Ελλάδας), με συντονιστή τον Franak Viacorka.

Η συζήτηση θα εστιάσει στους τρόπους, τις μορφές και τις καλύτερες δυνατές πρακτικές δημιουργίας μίας σύνδεσης μεταξύ διάφορων τομέων που σχετίζονται με μη κερδοσκοπικά κέρδη, δημοσιογράφους, influencers και κυβερνήσεις. Η συνέργεια ανθρώπων από διαφορετικούς τομείς που εργάζονται από κοινού μπορεί να επιφέρει αξιόλογα αποτελέσματα. Η οικοδόμηση συνεργασιών, η εύρεση μιας κοινής γλώσσας, αξιών και ενδιαφερόντων χρειάζεται κάποια ευελιξία και ετοιμότητα, καθώς συναντάει συγκεκριμένες προκλήσεις.

Oμιλητές εδώ θα είναι οι:

– Inna Dubinsky, εκπρόσωπος του U.S. Agency for Global media

– Michael Mirny, εκπρόσωπος του IREX

– Katarina Klingova, εκπρόσωπος του GLOBSEC

Για την εγγραφή σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2TTEcJ6

Webinar: «Understanding Blockchain»

To DCN SE Hub, το Digital Communication Network και το World Learning διοργανώνουν το webinar «Understanding Blockchain», το οποίο θα λάβει χώρα στις 3 Ιουνίου του 2020 στις 17:30 (Ώρα Ελλάδας).

Η συζήτηση θα εστιάσει σε μία από τις τεχνολογίες μετασχηματισμού που επέφερε η ψηφιακή επανάσταση, και ειδικότερα στο Blockchain, στη βασική δομή, τις αρχές και τις εφαρμογές του. Πλέον εν μέσω πανδημίας υποστηρίζει προσπάθειες σε όλο τον κόσμο για την καταπολέμηση του ιού, βοηθώντας λ.χ. στη μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων σε διάφορες περιοχές του κόσμου που πλήττονται από το ξέσπασμα του COVID-19. Διευκολύνει τη διαχείριση χρηματικών ροών για νεοσύστατες επιχειρήσεις και διασφαλίζει έγκαιρες πληρωμές για τις υπηρεσίες τους.

Oμιλήτρια εδώ θα είναι η: Meirav Harel │Head of strategig Innovation Technologies, BDO│ Israel

Για την εγγραφή σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3d3h6r2

Webinar: «Mobile Journalism: The MoJo of Truth, Engagement and Impact»

To DCN SE Hub, το Digital Communication Network και το World Learning διοργανώνουν το webinar «Mobile Journalism: The MoJo of Truth, Engagement and Impact», το οποίο θα λάβει χώρα στις 4 Ιουνίου του 2020 στις 17:30 (Ώρα Ελλάδας).

Το εν λόγω σεμινάριο επικεντρώνεται στις τελευταίες τάσεις στο τοπίο των mobile-media, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο καθίσταται δυνατή η δημοσιογραφία μέσω κινητού τηλεφώνου. Τί δεξιότητες χρειάζεται να έχει κανείς για να είναι δημοσιογράφος και τί συνεπάγεται η δουλειά; Τί εργαλεία υπάρχουν όσον αφορά το MoJo; Ποιές τεχνολογικές τάσεις είναι πιθανό σήμερα να αλλάξουν τη δημοσιογραφία; Ποιές είναι οι ηθικές επιπτώσεις και οι παγίδες των μεταβολών αυτών; Η τεχνολογία αποδυναμώνει ή ενισχύει τη δημοσιογραφία;

Oμιλητές εδώ θα είναι οι:

-Alisher Siddique, Διευθυντής του Uzbek Service, RFERL, Τσέχικη Δημοκρατία

-Florian Schmitz, ανταποκριτής της Deutsche Welle, Ελλάδα

-Emmanuel Yegon, Συνιδρυτής και Διευθυντής Επικοινωνιών, Mobile Journalism Africa, Κένυα

-Tena Perisin, Καθηγήτρια του Τμήματος Δημοσιογραφίας του Zagreb University, Κροατία

-Sumaiya Omar, Συνιδρυτής και CEO, Hashtag Our Stories, Νότια Αφρική

Για την εγγραφή σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2TWRyEx

Scroll to Top