Ανακοίνωση webinars: «Freedom of the Press in Belarus» & «Women Sports Journalists: A Global Assessment»

Webinar: “Freedom of the Press in Belarus”

Το International Peace Journalism Laboratory και το Forum Apulum Association διοργανώνουν συζήτηση «Freedom of the Press in Belarus», την Πέμπτη 17 Μαρτίου, στις 17:00 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας), με συντονιστές τον Καθηγητή του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, ΑΠΘ, Χρήστο Φραγκονικολόπουλο, τον επικεφαλής του DCN Global και Αν. Καθηγητή του Τμήματος Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ, ΑΠΘ, Νίκο Παναγιώτου και τον αντιπρόεδρο του Forum Apulum, Ciprian Cucu.

Η συζήτηση αυτή εστιάζει στο ζήτημα προάσπισης της ελευθερίας του Τύπου στη Λευκορωσία με ομιλητές γνωστούς εκπροσώπους του δημοσιογραφικού χώρου, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση του θέματος. Μέσα από το εγχείρημα αυτό αναδεικνύεται η ανάγκη για αλληλεγγύη και στήριξη προς τους δημοσιογράφους της Λευκορωσίας οι οποίοι ήδη έρχονται αντιμέτωποι με ένα πολύ δυσμενές κλίμα εις βάρος τους, ακόμη και με το ενδεχόμενο φυλάκισης.

Ομιλητές:

-Franak Viačorka

-Hanna Liubakova- δημοσιογράφος πρώην ρεπόρτερ RFE/RL

-Alina Koushyk- δημοσιογράφος Belsat TV

-Γιάννης Κοτσιφός – Μέλος ΔΣ Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων

Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ: http://bit.ly/3vmVnnr

Webinar: “Women Sports Journalists: A Global Assessment”

To DCN SEE Hub, το Digital Communication Network και το World Learning διοργανώνουν το webinar «Women Sports Journalists: A Global Assessment» το οποίο θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου του 2021, στις 17:00 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας).

Το webinar αυτό θα εξετάσει μέσω της οπτικής των γυναικών δημοσιογράφων από διάφορα μέρη του κόσμου, τις θετικές αλλαγές που έχουν συμβεί και το μέλλον των γυναικών αθλητικών δημοσιογράφων καθώς και των γυναικών αθλητών, προπονητών κ.ά. σε ένα πεδίο που κυριαρχείται ιστορικά από τους άνδρες.

– Όσον αφορά την ισότητα και τις ευκαιρίες για όλους, ποιές προκλήσεις υπάρχουν ακόμη μεταξύ ανδρών και γυναικών στον αθλητισμό;

•            Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής εδώ: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMofu6uqzwvHtz9uV0A905JbJPpGuXu9aIe?fbclid=IwAR26O4j4rcrE_LwkTu2qn4uI9vBxuTnQwTg9iKR4VzK4phgsouqQPHoAxSM

Scroll to Top