Ανακοίνωση: Webinars «Data-driven democracy» & «Covid 19 and Malign Influence Efforts»

Webinar «Data-driven democracy: How ads, media, and microtargeting are changing elections»

To DCN SE Hub, το Digital Communication Network και το World Learning διοργανώνουν το webinar «Data-driven democracy: How ads, media, and microtargeting are changing elections» το οποίο με συντονιστή τον Lukasz Krol, θα λάβει χώρα στις 26 Μαΐου του 2020 στις 17:00 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας).

Ομιλητής εδώ θα είναι ο Stefan Turkheimer ο οποίος ειδικεύεται στο πεδίο που αφορά την σύνδεση μεταξύ δεδομένων και δημοκρατίας. Υπήρξε Αναπληρωτής Πολιτικός Διευθυντής στην καμπάνια της Elizabeth Warren. Η μέχρι τώρα πορεία του επικεντρώνεται σε πλήθος σημαντικών ζητημάτων όπως τις διαφοροποιήσεις σε εκστρατείες επικοινωνίας με μικρο-στόχευση, στην πολιτική διαφήμιση και στη σχέση μεταξύ πολιτικών εκπροσώπων και μέσων.

Έτσι, σε αυτόν τον διάλογο ο Lukasz μαζί με τον Stefan θα συζητήσουν για ό,τι άπτεται της νέας πραγματικότητας και της ηθικής της διαδικτυακής διαφήμισης, τι έκανε στ’ αλήθεια η Cambridge Analytica κατά τις εκλογές του 2016, και ποιος είναι ο ρόλος της χρηματοδότησης στις προεκλογικές εκστρατείες.

Για την εγγραφή σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkduivrjItGdRPPAmAwys-nOY_AI9ixd_J?fbclid=IwAR1pF-BP706M1MMOECOX77fV4x66ceYsts-T95bXv_I-08bD5zvz0lRFw7A

Webinar: «Covid 19 and Malign Influence Efforts»

To DCN SE Hub, το Digital Communication Network και το World Learning διοργανώνουν το webinar «Covid 19 and Malign Influence Efforts», με συντονιστή τον Νίκο Παναγιώτου, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Α.Π.Θ., το οποίο θα λάβει χώρα στις 28 Μαΐου του 2020 στις 18:00 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας).

Η συζήτηση θα εστιάσει στις κακόβουλες επιρροές που μεταστοιχειώνονται σε ψευδείς ειδήσεις, σε θεωρίες συνωμοσίας και αναλήθειες που σχετίζονται με το COVID-19.

Oμιλητές εδώ θα είναι οι:

-Bob Pearson

-Seth Jones (Harold Brown Chair Director, Transnational Threats Project and Senior Adviser, International Security Program, USA)

– Franak Viacorka

Για την εγγραφή σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2ZFvHVM

Scroll to Top