Ανακοίνωση: Webinar “Storytelling in a time of Crisis”

To DCN SE Hub, το Digital Communication Network και το World Learning διοργανώνουν μέσω Zoom το webinar «Storytelling in a time of Crisis» το οποίο θα λάβει χώρα στις 6 Μαΐου του 2020 στις 17:00 (Ώρα Ελλάδας), με συντονιστή τον Digital security trainer , Lukasz Krol.

Επίκεντρο της συζήτησης θα είναι πώς η νέα εποχή του COVID-19 επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο ενεργούμε και αντιδρούμε ως επιχειρηματίες storytellers. Ποιές νέες συνήθειες και ηθικούς προβληματισμούς γεννά κάτι τέτοιο και πώς επιδρά στις ήδη καθιερωμένες τάσεις;

Εάν αρχίσουμε να βλέπουμε τους ανθρώπους ως πιο δραστήριους πολίτες, συνειδητοποιημένους εργαζόμενους, αυτάρκεις επιχειρηματίες, και δημιουργικούς ελεύθερους επαγγελματίες, με την επιστροφή στη νέα ζωή – διαφορετική, φυσικά, από την παλιά που σταμάτησε τόσο απότομα – ίσως είναι η ώρα να ενεργήσουμε ως πιο ουσιαστικοί αφηγητές, χαράσσοντας την προσωπική και εταιρική μας ταυτότητα.

Στον διάλογο αυτόν ομιλητής θα είναι ο:

Γιάννης Μυλόπουλος: (BA, MSc, MBA), Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας με εξειδίκευση στο Creativity Coaching και το Digital Storytelling. Η δουλειά του βρίσκεται πίσω από την εταιρική ταυτότητα του FABRIKA, ενός New Age Identity Studio που προσανατολίζεται στο New Age Creativity. Συνεργάζεται συστηματικά ως Consultant και Coach με οργανισμούς, εταιρείες, startups, ομάδες και μάρκες, δίνοντας νόημα, στρατηγική και περιεχόμενο σχετικά με εκπαιδευτικές και επικοινωνιακές υπηρεσίες και ιδέες μέσα από το παράδειγμα αφηγηματικής παραγωγής ερεθισμάτων (Narrative Storytelling and Creativity Management Coaching) με σκοπό τη σωστή διαχείριση της επικοινωνίας και του οργανωτικού μίγματος μέσω της δημιουργίας νοήματος, στρατηγικού περιεχομένου και ουσιαστικής αλλαγής στην αξιοποίηση του επιχειρηματικού ταλέντου μεταξύ του σύγχρονου πολιτισμού.

Για την εγγραφή σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3c2dc13

Scroll to Top