Ανακοίνωση Webinar: “Mind Assist. The story of former WNBA Star Chamique Holdsclaw”

To DCN SE Hub, το Digital Communication Network και το World Learning διοργανώνουν το webinar “Mind Assist. The story of former WNBA Star Chamique Holdsclaw” το οποίο θα λάβει χώρα στις 21 Μαΐου του 2020 στις 17:30 (Ώρα Ελλάδας), όπου ως κύρια ομιλήτρια έχει προσκληθεί η κορυφαία αθλήτρια γυναικείου μπάσκετ, Chamique Holdsclaw.

Η σπουδαία αυτή φυσιογνωμία πέραν από τις προκλήσεις που συνάντησε καθ’ όλη την μακρά πορεία της στο πεδίο του αθλητισμού, έδωσε τον δικό της δια βίου αγώνα απέναντι και στην ψυχική ασθένεια. Η κατάθλιψη και η διπολική διαταραχή δοκίμασαν τις αντοχές της αλλά η Chamique μπόρεσε να ανακάμψει, επιστρέφοντας ξανά δυναμικά στο γήπεδο, και δίνοντας ένα νέο νόημα στη ζωή της. Στο επερχόμενο webinar η Chamique Holdsclaw είναι έτοιμη να μοιραστεί όλες αυτές τις καθοριστικές εμπειρίες που συνθέτουν την προσωπική της ιστορία στο κομμάτι του αθλητισμού και της ψυχικής υγείας.

Για την εγγραφή σας ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYvce2urTkoHNB72IIV1Sp_pazlKvwuJMyq?fbclid=IwAR3t2IeFpA5wlG3chjSTp2_WJqE–VfOoB4sW5mC3RDGhIJIxcvyq7UelJc

Scroll to Top