Ανακοίνωση: Webinar «Gender Equality and Women’s Empowerment»

To DCN SE Hub, το Digital Communication Network και το World Learning διοργανώνουν το webinar “Gender Equality and Women’s Empowerment”, ένα διαδικτυακό event που θα λάβει χώρα στις 30 Ιουλίου του 2020 στις 17:00 μ.μ. (Ώρα Ελλάδας).

Εν προκειμένω, στο επίκεντρο της συζήτησης έρχεται το πώς η πανδημία υπογραμμίζει και εντείνει τις ανισότητες θέτοντας απειλή για την απασχόληση των γυναικών, την εξασφάλιση των προς το ζην αλλά και την ψυχική και σωματική τους ευημερία. Θα ανοιχτεί λοιπόν, ένας διάλογος για τους πόρους και τις προσπάθειες που χρειάζονται ώστε να αντιμετωπιστούν οι παραπάνω αυξανόμενες προκλήσεις και να ενισχυθεί με κάθε δυνατό τρόπο η ισότητα των φύλων.

Εδώ, θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι:

– Dure Shawar│COO│All Pakistan Women’s Association│Lahore, Pakistan (U.S. State Department Fellows’ Exchange Alumnus, Fall 2017)

-Safina Nabi│Independent Journalist│Jammu and Kashmir

-Ali Zafar│Programme Officer│EVAW, Governance and Human Rights│UN Women│Islamabad, Pakistan (U.S. State Department Fellows’ Exchange Alumnus, Fall 2018)

-Prakriti Bista│Program Officer│AMARC Asia-Pacific│Kathmandu, Nepal (U.S. State Department Fellows’ Exchange Alumnus, Spring 2019)

-Reshma Asrani│Geo Head│UK Region, Uplers Solutions Pvt Ltd│Ahmedabad, India

Για την εγγραφή σας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3jFS9pu

Scroll to Top