Ανακοίνωση: «Digital Talks @ DT&S»

H Cisco Greece  και το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων σε συνεργασία με το International Peace Journalism Laboratory – Τμήμα Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και του DCN Global, διοργανώνoυν τη σειρά μηνιαίων διαλόγων «Digital Talks @ DT&S» τεχνολογικού, επιχειρηματικού, οικονομικού ενδιαφέροντος.

Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής, κ. Νικόλαος  Σ. Παναγιώτου, του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ,  και επικεφαλής του DCN Global.

Η εναρκτήρια εκδήλωση των Digital Talks @ DT&S, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 15:00 με θέμα «5G η Ελλάδα αλλάζει ταχύτητα, Προκλήσεις και Ευκαιρίες», με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη.

Η εισαγωγή και η λειτουργία των δικτύων πέμπτης γενιάς 5G, η σημασία, η χρησιμότητα, επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες του 5G και γενικότερα των τεχνολογικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Η δράση του 5G ως καταλύτης και πολλαπλασιαστής του ψηφιακού μετασχηματισμού της ελληνικής κοινωνίας, των έξυπνων πόλεων, του Internet of Things, καθώς και η επίδραση του στην εκπαίδευση, στην έξυπνη γεωργία, στην οικονομία, κλπ.

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για την εγγραφή σας: https://web.cvent.com/event/4035503b-f85a-48c4-8bda-3f5e5f38a469/summary?fbclid=IwAR3pSmlIh25YP2EsEFHADhjpRXRQhKQfSLXemCcIQtYYT4lrU1oQbc5p7S8

Scroll to Top